A-Z kvalitet

Kvalitet og præcision er grundlæggende hos Kvisgaard. Det gennemsyrer hele virksomheden, vores opbygning og vores IT-styrede processer. Det gælder fra A til Z, fra aftale til levering, hvor vi også tilbyder fuld måleteknisk dokumentation.

Ensartet kvalitet skal integreres i produktionsforløbet fra begyndelsen. F.eks. er vores målemaskine udrustet med temperaturkompensation, så den måler emner hentet direkte fra produktionen. Denne aktive anvendelse under indkøring medfører stabile produktionsprocesser.

Kvisgaards kvalitetsstyringssystem er certificeret iht. ISO 9001:2015, og vi har opnået certificering i god miljøledelse, ISO 14001:2015.

 

Miljøcertificering ISO 14001

Kvisgaards Maskinfabrik A/S er miljøcertificeret iht. ISO 14001:2015. Dermed har du sikkerhed for, at vi arbejder efter procedurer og instruktioner, der lever op til internationalt anerkendte standarder for miljø. At Kvisgaard har god miljøledelse betyder, at vi stiller krav om ordnede miljøforhold, og arbejder aktivt på at reducere miljøbelastningen og forebygge forurening.

Vi betragter miljøcertificeringen som en naturlig del af vores konstante fokus på at leve op til vores værdier, forbedre vores processer, og give vores kunder tryghed for at de har valgt den rigtige samarbejdspartner.